Despre Clinica de Jante Oradea

CLINICA DE JANTE S.C.Proline AUTO S.R.L. a fost înfiintata în anul 2007, obiectul principal de actvitate fiind comercializarea de piese si accesorii pentru autovehicule: anvelope de iarna, anvelope de vara, anvelope noi si second hand, alte accesorii si piese pentru autovehicule.

Politica firmei pune accent în primul rand pe calitate, deservirea clientilor, persoane fizice si persoane juridice, cu promptitudine si profesionalism, oferind un excelent raport calitate-pret.

In ultimii ani am reusit sa ne marim permanent volumul de activitate ca urmare a formarii unui portofoliu de clienti constanti, clienti ce apeleaza cu incredere la serviciile noastre.

Va oferim servicii de: indreptat jante aliaj, indreptat jante tabla, indreptat jante tabla SUV, sudura jante aliaj, vopsire jante aliaj, precum si vulcanizare in Oradea, jud. Bihor.

In acelasi timp, ne ocupam si de vanzarea jantelor din aliaj (noi sau second hand), a jantelor din tabla, precum si a anvelopelor. Stocul nostru de produse se actualizeaza zi de zi si astfel reusim sa oferim clientilor nostri cele mai bune preturi de pe piata.

In prezent, suntem una dintre cele mai mari firme din Romania, care se ocupa cu vanzarea jantelor din aliaj second hand.

Termeni si conditii


Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, preturi, logouri, orice fel de informatii, reclame, etc si consituie "continutul" site-ului www.clinicadejante.ro care este proprietatea Companiei SC Proline Auto SRL. Folosirea de catre dumneavoastră a continutului site-ului constituie ACCEPTAREA conditiilor urmatoare si va obliga la respectarea acestora.
Continutul si elementele de grafica ale site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de site) apartin administratorului site-ului (SC Proline Auto SRL, CUI 22641669, J05/2687/07, cu sediul pe Str. Clujului nr 284, Oradea) si partenerilor sai si reprezinta continutul site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin administratorului site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de utilizatorii site-ului fata de materialele de orice fel postate pe site sau fata de continutul site-ului in general.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.
Administratorul site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre utilizatori. Administratorul site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al continutului de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.
Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, administratorul site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din continutul site-ului, inclusiv dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.