Despre Clinica de Jante Oradea

CLINICA DE JANTE S.C.Proline AUTO S.R.L. a fost înfiintata în anul 2007, obiectul principal de actvitate fiind comercializarea de piese si accesorii pentru autovehicule: anvelope de iarna, anvelope de vara, anvelope noi si second hand, alte accesorii si piese pentru autovehicule.

Politica firmei pune accent în primul rând pe calitate, deservirea clientilor, persoane fizice si persoane juridice, cu promtitudine si profesionalism, oferind un excelent raport calitate-pret produselor comercializate de noi.

In ultimii ani am reusit sa ne marim permanent volumul de activitate ca urmare a formarii unui portofoliu de clienti constanti, clienti ce apeleaza cu incredere la serviciile noastre.

Va oferim servicii precum: indreptat jante aliaj, indreptat jante tabla, indreptat jante tabla SUV, sudura jante aliaj, vopsire jante aliaj, precum si vulcanizare in Oradea, jud. Bihor.

In acelasi timp, ne ocupam si de vanzarea jantelor din aliaj (noi sau second hand), a jantelor din tabla, precum si a anvelopelor. Stoc-ul nostru de produse se actualizeaza zi de zi si astfel reusim sa oferim clientilor nostri cele mai bune preturi de pe piata.

In prezent, suntem una dintre cele mai mari firme din Romania, care se ocupa cu vanzarea jantelor din aliaj second hand.

Intrebari frecvente

Pentru siguranta si nevoile dumneavoastra, am introdus serviciul de indreptat jante aliaj, aluminiu, tabla, otel cu aparat profesionist si personal instruit pentru astfel de operatiune. In urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole (accidente) prezente pe carosabil, janta sufera deformari, minore sau majore, de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii, adica vibrati in volan sau vibrati simtiti in caroserie, neglijarea jantelor vibratiilor in volan sau caroserie duce la distrugerea anvelopelor (gumelor) si in acelasi timp are de suferit si suspensia adica accelerati uzura suspensilor. Continuarea rularii in aceste condtii va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de folosinta a acesteia. Pentru evitarea acestui lucru va recomandam sa realizati operatia de indreptat jante periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului". IMPORTANT NU IGNORARATI.
Modalitatea prin care se realizeaza indreptarea jantelor depinde de materialul din care sunt fabricate jantele.

Indreptarea jantelor din tabla / otel se face prin deformare la rece, iar uneori, la jantele din aliaj / aluminiu este necesara o incalzire, nu mai mult de 140 C (dupa aceasta temperatura, in momentul racirii apar tensiuni remanente in material). Pentru siguranta dumneavoastra, va recomandam ca operatiunile de indreptat jante sa fie executate intr-un service de roti (vulcanizare) specializat, autorizat RAR, de catre un personal calificat si cu masini si ustensile adecvate.
Indreptarea unei jante din aliaj poate dura intre 5 si 50 minute in functie de lovitura si de marimea zonei incalzite.